Cròniques

29 JUNY 2019

Entrevista amb Ana i Alice, participants de la GCup amb el BM Granollers

Ana Julia da Fonseca Scelza i Alice Sanderson venen de Curitiba (Brasil) amb Viagens Esportives. Com només eren 2 noies, l'organització els va oferir jugar amb l'equip cadet de BM Granollers.

Com ha estat venir a la Granollers Cup?

Està essent una experiència molt bona, que ens està donant gran experiència i coneixement en el món de l'handbol. Sens dubte ens enduem aquest coneixement al Brasil. El que més ens ha agradat han sigut les amistats i el joc. 

 

Com vau decidir venir a l'GCup?

Vam venir per la motivació de conèixer un altre país, jugar amb altres persones. Estàvem molt motivades per conèixer un equip molt diferent.

 

 

Amb què us quedeu de jugar amb el BMG?

És una experiència molt bona, són molt bones jugadores. Aprenem coses noves partit rere partit.

 

 

Què és el que recomanaríeu a les noies del Brasil que estan pensant venir?

Veniu! Es divertiran, aprendran molt handbol i s'emportaran moltes experiències de tornada al Brasil. Ara que hem pogut venir aquí, hem après moltes tècniques diferents d'handbol i creiem que podem ajudar el nostre equip a seguir millorant.

 

És la primera vegada que veniu? Repetireu?

Sí!

29 JUNY 2019

Quart dia de torneig: rondes eliminatòries i partits all-star

El quart dia de la Granollers Cup ens suposa el final de la fase de grups, les primeres classificacions per sexens, octaus i quarts i el partit de les estrelles!

En el quart dia de torneig ha brillat l’handbol de la millor qualitat proporcionat per les millors bases del món. Avui s’han disputat els últims partits de la fase de grups, de manera que tots els equips han disputat entre 5 i 6 partits en aquests 3 últims dies per preparar-se per a la fase final, aquells que hi hagin pogut accedir. A aquells que no hi hagin pogut accedir, esperem que hagin tingut un bon torneig i que els poguem veure l'any vinent.

A partir de demà al matí es jugaran des dels sexens fins a les semifinals, en funció de la categoria. L’hora de la veritat serà a partir de les 12:30, quan es comencin a jugar des de les primeres finals alevines fins a les últimes finals cadets.

 

A banda dels partits, que han omplert d’esport la ciutat de Granollers, les Franqueses, Vilanova, Cardedeu, la Roca del Vallès i Canovelles, el Palau d’Esports, la pista central, ha viscut la Disco-Festival i el partit de les estrelles a partir de les 21:45, formant el show del campionat!